joi, 27 noiembrie 2014

Un Revelion ca altadata in Culise!

joi, noiembrie 27, 2014 Scris de Cristina , Niciun comentariu
     "Ce faci de Revelion?" e una dintre intrebarile care incheaga repetitiv dialoguri, cam din mijloc de vara, de cand se termina concediile si pana in ajun. Cumva, din motive personale, consider ca pe-trecerea dintre ani e un moment usor supraevaluat, mai ales ca eu sunt am fost o fana a introspectiilor de final si a obiectivelor de inceput.
     Am incercat pana acum o multime de variante de sarbatorit evenimentul: acasa la mine, fiind gazda, acasa la prieteni, la cabana, la tara la bunici, in club, in Bucuresti, in provincie, in Roma, in intimitate sau cu gasti galagioase, cu familia, cu o mana de prieteni sau doar un prieten, tot felul de combinari. Nu am fost, trebuie sa recunosc, pana acum la mare si poate mi-ar placea si nu voi merge niciodata in vreo piata publica, la concerte si aglomeratie. Mi-e frica de artificii si petarde fara directie si sticle care zboara prin aer de la maini (usor) alcoolemizate!
  
     Pana acum ceva timp, indiferent de cum evolua distractia, numitorul comun al petrecerilor de revelion era televizorul. Invariabil, era cineva care dorea sa vada programele de comedie cu actori consacrati, cu glume decente si mistouri contagioase, total diferite de manelizarea generala din ultimii ani.
     
     Daca si voua va e dor de un Revelion ca altadata, ei bine, din Bucuresti, de la Imago Pub (Piata Natiunile Unite) vine varianta salvatoare. Incepand cu ora 20:00, pe 31 decembrie 2014 incepe o petrecere classy si underground, organizata de echipa teatrului In Culise, cu program de spectacol si comedie romaneasca, cu meniuri variate si bauturi fine cu open bar&open buffet, catece live, DJ, cofetarie, baie de sampanie si artificii. 

     Plusul adus de aceasta petrecere este prezenta actorilor din teatru: gazdele Ionut Iftimiciuc si Alexandru Minculescu, Maestrul de Ceremonii Florin Fratila si Teodora Rosu, Alex Vlad, Ioana Chelmus, Paul Alexandru, Maria Popovici si Stefan Nistor. Momente contemporane sau scenete celebre ale anilor '80 vor fi puse in scena, sub regia lui Cristian  Bajora. Concret, petreci noaptea dintre ani alaturi de actorii pe care i-ai apreciat deja pe scena, iar asta transforma evenimentul dintr-unul obisnuit intr-un cu farmec!
     Biletele se pot achizitiona ulterior rezervarii de la IMAGO PUB – Piata Natiunile Unite nr. 3-5. Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau 0741.372.039
     Până pe data de 15 Decembrie 2013 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 350 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 450 lei.

     In Culise este un teatru independent care abordeaza arta in toate ipostazele sale, aducand teatrul contemporan mai aproape de publicul tanar. Ii gasiti si pe facebook.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu