miercuri, 16 aprilie 2014

Faust @Teatrul "Radu Stanca", Sibiu

miercuri, aprilie 16, 2014 Scris de Cristina Niciun comentariu
   Faust si Mefisto, Silviu Purcărete, Ofelia Popii si Ilie Gheorghe. Sibiu, martie 2014. O dorinta foarte veche, lipsita de concretizare, care a fost si de data asta aproape de o noua amanare, la o urgenta departare si cateva minute intarziere.
   Intr-un weekend de februarie pe sfarsite am gasit invitatia la Ruxa, pe care nu o mai urmarisem constant de ceva vreme. Si atunci a fost sa fie!


   Si asa a fost! Planurile, biletele, asteptarea, drumul, nerabdarea, vantul din timpul zilei si furtuna de dupa, hala industriala si pomul cu martisor, fiorii, iadul si toate senzatiile!
   Si spectacolul in sine, o experienta care se traieste mult mai intens decat se scrie. Si, cel mai probabil, necesita repetare.
Sursa:
                                           

   Si comparatia, inevitabila, intre prezent si ce a fost, acuratetea amintirilor de anul trecut, unde eram pe vremea aia și ce drumuri băteam. Reperele sunt foarte clare, știu ce  oameni mi-au fost alături, pe restul i-am iertat. Si atunci,  si acum.  
                                              
   Si lectia despre cum vin lucrurile cele mai bune la momentul potrivit, pentru care trebuie sa te pregatesti uneori mai mult decat ar parea suficient.                                                                                            

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu